Известие

Collapse
No announcement yet.

колеги къде мога да рециклирам тампоните на носачите на алфа 166 в София

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщение
    разликата във комфорта между 156 и 166 идва от по доброто задно окачване при 166 и увеличеното междуосие предниците са еднакви и при двата модела. опитах се да обясня че комфорта на всяка кола идва от задното окачване
    Предниците при 156 и 166 нямат нищо общо
    Fiat Punto 1.4GT 1996
    Hyundai Tucson 2.0 2007
    Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
      Предниците при 156 и 166 нямат нищо общо
      е ти откак имаш отговорности се загуби бре баси що не се появи по-рано аз само да та видя как ща изплющиъ
      Tormentvm In Dvm Demens

Comment

няма майтап тука е няква секта в сектата едно си баба знае едно си баба бае , искаш ли да ми обясниш къде е разликата в предниците
        146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
        145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

няма майтап тука е няква секта ...
          а - добро утро... мутро
          Tormentvm In Dvm Demens

Comment

няма майтап тука е няква секта в сектата едно си баба знае едно си баба бае , искаш ли да ми обясниш къде е разликата в предниците
            Едното е на магаре, другото на мост. На едното му "виси'' мотора на другото му "стой'', брои тампони на които е закачен мотора и т.н.
            Fiat Punto 1.4GT 1996
            Hyundai Tucson 2.0 2007
            Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
              Едното е на магаре, другото на мост. На едното му "виси'' мотора на другото му "стой'', брои тампони на които е закачен мотора и т.н.
              ти двигателя към окачването ли го сложи ? мост магаре все тая принципно е еднакво горен и долен носач пружината чрез вилка натиска посредата на долния носач
              Last edited by didko_boy; d.m.y г., 11:15.

Comment

Исках да визирам ето това ти мнение, което за мен е грешно. Не е само до задното окачване.

разликата във комфорта между 156 и 166 идва от по доброто задно окачване при 166 и увеличеното междуосие предниците са еднакви и при двата модела. опитах се да обясня че комфорта на всяка кола идва от задното окачване
                Fiat Punto 1.4GT 1996
                Hyundai Tucson 2.0 2007
                Renault Clio 1.5 2019

Comment

тука ще се поправя че 80% от комфорта на автомобила идва от задното окачване

Comment

тука ще се поправя че 80% от комфорта на автомобила идва от задното окачване
                    Последно питане на 164 Окачването на мотора как е, и защо 164 предлага в пъти(поне според мен) по-добър комфорт от 156. Или и то е по ''модерно'' от на 56цата.

Всичките големи меровци и бмв та как са им ''хванати'' двигателите.
                    Fiat Punto 1.4GT 1996
                    Hyundai Tucson 2.0 2007
                    Renault Clio 1.5 2019

Comment

ти двигателя към окачването ли го сложи ? мост магаре все тая принципно е еднакво горен и долен носач пружината чрез вилка натиска посредата на долния носач

П.П. хора идете пийте по една бира нещо дето не ви е ясно питайте ще помагам
                      Естествено, че има значение за окачването - в единия случай наговарванията от тежестта на двигателя са екцентрични, а в другия равномерноразпределени.
                      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                      sigpic

Comment

Една много съществена разлика има в носачите на 156 и 166, по-наблюдателните ще я забележат
                        Attached Files
                        sigpic
                        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                          Една много съществена разлика има в носачите на 156 и 166, по-наблюдателните ще я забележат
                          Мисля, че си поредния неразбрал за какво спорят онези по-горните
                          Иде реч, че и двата автомобила са с един и същи тип предно окачване - т.нар Double wishbone. Иначе ясно за разликите в различните детайли.
                          156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
                          Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
                            Мисля, че си поредния неразбрал за какво спорят онези по-горните
                            Иде реч, че и двата автомобила са с един и същи тип предно окачване - т.нар Double wishbone. Иначе ясно за разликите в различните детайли.
                            Ти първо виж заглавието на темата, щото ти си поредния дето не си по темата, от 2-ра страница цялата е оф
                            т.е. няма да се придържам към темата на някой, който не е по-темата, последния да затвори
                            Last edited by code; d.m.y г., 11:07.
                            sigpic
                            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                              Ти първо виж заглавието на темата, щото ти си поредния дето не си по темата, от 2-ра страница цялата е оф
                              Заглавието съм го видял отдавна, ама заеби - цялата тема е мъртвородена
                              Вярно съм извън нея, ма нъл ся така е мУдерно - да се блати
                              156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
                              Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                                Абе професорите с цените нещо нищо не казват??? Защо ли?
                                Защото оттогава не съм влизал във форума. И го давай по-спокойно, ако обичаш. Ако знаенето на цени наизуст правеше някого професор, защо ти я нямаш тази титла пред името си? Голям праз, че не съм уцелил цената на ЕДНИ от полиуретановите тампони. Пауърфлекс на каква цена са?
                                Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                                Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Working...
                                X